تاریخ : يکشنبه 5 دي 1395

گزارش مراسم اختتاحیه مسابقات درون دانشگاهی، تحلیل از مدال آوران دانشگاه دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز

زمان: یکشنبه مورخ 21/9/95 ساعت18
مکان: سالن آمفی تئاتر بعثت پردیس دانشگاه

مراسم اختتامیه مسابقات درون دانشگاهی به همراه تجلیل از اعضای کاروان دوچرخه سواری و مدال آوران دانشگاه در مسابقات منطقه ای و المپیاد کشوری با حضور اعضای هیأت رئیسه، معاونین و مدیران گروه های مختلف و با حضور دانشجویان در یک فضای گرم و صمیمی برگزار گردید. در این مراسم آقای دکتر فراموشی مدیر تربیت بدنی ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های ورزشی دانشگاه به مدال آوری های دانشجویان در مسابقات منطقه ای و المپیاد کشوری اشاره نموده و این حجم از فعالیت های ورزشی همگانی و قهرمانی را در دانشگاه بی نظیر توصیف نمودند. در ادامه جناب آقای دکتر کی نژاد ریاست محترم دانشگاه با برشمردن محسنات حضور در فعالیت های ورزشی دانشجوئی، حضور 20 درصدی دانشجویان در فعالیت های ورزشی را تحسین نموده و اظهار داشتند که منتظر حضور صد درصدی دانشجویان در فعالیت های ورزشی دانشجوئی هستیم و این قابلیت در بدنه ورزشی دانشگاه باید ایجاد گردد.
در ادامه مراسم برنامه های متنوع ورزشی شامل مرشد خوانی، اجرای حرکات نمایشی دوچرخه سواری (تریال) اجرا شد که مورد استقبال حضار قرار گرفت. در ادامه مراسم از اعضای کاروان دوچرخه سواری اعزامی به حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره)، اعضای تیم های حاضر در المپیاد دانشجوئی و ورزشکارانی که در مسابقات منطقه ای حائز رتبه شده بودند به همراه مربیان این تیم ها تجلیل بعمل آمد.

• در يکشنبه 5 دي 1395
  • ساعت 10