تاریخ : جمعه 2 تير 1396

میزبانی مسابقات بدمینتون کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه های منطقه 3 کشور

زمان: دو شنبه مورخ 11 اردیبهشت 96
مکان: سالن ورزشی دانشگاه

مسابقات بدمینتون قهرمانی کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه های منطقه 3 کشور با حضور 7 تیم از دانشگاه های تبریز، صنعتی سهند، شهید مدنی آذربایجان، محقق اردبیلی، علوم پایه زنجان، مراغه و هنر اسلامی تبریز در 2 گروه قرعه کشی گردید. تیم منتخب دانشگاه هنر اسلامی تبریز در گروه الف این رقابت ها با تیم های شهید مدنی آذربایجان و علوم پایه زنجام هم گروه گردید که علیرغم ارائه بازی های در خور شایسته با باخت مقابل حریفان از دور رقابت ها خارج گردید.
در این دوره از رقابت ها تیم دانشگاه تبریز مقام اول، دانشگاه علوم پایه زنجان مقام دوم و تیم محقق اردبیلی به مقام سوم دست یافتند.
اعضای تیم منتخب دانشگاه هنر اسلامی تبریز
  • صابر هوشیار
  • علیرضا پیران پور
  • رحمان محمدی
  • مقصود علیوند کامرانی (مربی)
  • کاظم قبادی (سرپرست)

حضور در مسابقات کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه های منطقه 3 کشور
فوتسال، والیبال

مسابقات ورزشی کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه های منطقه 3 کشور به صورت رفت و برگشت به میزبانی دانشگاه ها برگزار خواهد شد، که تیم های منتخب دانشگاه هنر اسلامی تبریز با تمام توان و بر اساس برنامه ریزی مدون اداره تربیت بدنی در این دوره از رقاتب ها حضور خواهد یافت. در اولین روزهای برگزاری این مسابقات تیم های فوتسال اعضای هیأت علمی و والیبال کارکنان توانستند با نمایش قابل قبول در مقابل حریف پرقدرت خود به برتری قابل توجهی دست یابند.

• در جمعه 2 تير 1396
  • ساعت 17