تاریخ : يکشنبه 3 دي 1396

مراسم اختتامیه

مراسم اختتامیه مسابقات ورزشی دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد

مراسم اختتامیه مسابقات ورزشی دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز عصر روز دوشنبه مورخ 27/09/1396 در سالن بعثت دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم که با حضور حداکثری و با استقبال گسترده دانشجویان همراه بود از 135 دانشجوی قهرمان در سه بخش ورزش همگانی، ورزش درون دانشگاهی و قهرمانی دانشجویان دانشگاه های منطقه شمالغرب کشور توسط ریاست محترم دانشگاه و هیات رییسه دانشگاه تقدیر بعمل آمد. ضمنا در ابتدای این مراسم بازی فینال مسابقات فوتبال رایانه ای(PES) که از ده روز پیش شروع شده بود برگزار شد و مسئولین دانشگاه بهمراه حضار به تماشای این بازی مهیج پرداختند. همچینین در این مراسم مدیریت تربیت بدنی دانشگاه آقای دکتر فراموشی گزارشی از روند کلی مسابقات ارائه نمودند و در ادامه ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر کی نژاد ضمن قدر دانی از کادر تربیت بدنی دانشگاه، ورزش را امری ضروری خوانده و از همه دانشجویان دعوت کردند تا در سالن های ورزشی دانشگاه حضوری مستمر داشته باشند. در خاتمه از دانشجویان قهرمان با اهدای لوح و جوایز نقدی تقدیر شد.

• در يکشنبه 3 دي 1396
  • ساعت 11