تاریخ : يکشنبه 15 ارديبهشت 1398

قهرمانی دانشجویان دختر در رشته دارت و فریزبی و مقام سوم دارت آقایان در انتخابی المپیاد ورزش همگانی

دانشگاه هنر اسلامی تبریز میزبان مسابقات انتخابی المپیاد ورزش همگانی در سه رشته دارت،فریزبی و هفت سنگ در دو بخش خواهران و برادران

قهرمانی دانشجویان دختر در دوبخش دارت و فریزبی نایب قهرمانی دانشجویان دختر در آمادگی جسمانی کسب مقام سوم در دارت و بسکتبال برادران
چهارمین دوره المپیاد ورزش های همگانی دانشگاه های استان آذربایجانشرقی در دو بخش بانوان و آقایان در 9 رشته و به میزبانی 3 دانشگاه هنر اسلامی تبریز، صنعتی سهند و دانشگاه تبریز برگزار گردید.
دانشگاه هنر اسلامی تبریز در سه رشته فریزبی، دارت و هفت سنگ در هر دو بخش بانوان و آقایان میزبانی شایسته ای را به اجرا گذاشت. در این مسابقات دانشگاه های تبریز، صنعتی سهند، مراغه، بناب، فنی و حرفه ای استان، الزهراء تبریز، فنی و حرفه ای مراغه، شهید مدنی آذربایجان، نبی اکرم (ص) تبریز و دانشگاه هنر اسلامی تبریز شرکت داشتند. در بخش آقایان تیم منتخب دارت و تیم منتخب فریزبی به مقام سوم دست یافتند.
همچنین در بخش بانوان تیم های دارت و فریزبی مقام اول را به خود اختصاص داده و سهمیه حضور در المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دانشگاه های کل کشور را کسب نمودند.
در مسابقات بسکتبال 3 نفره که به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار گردید تیم منتخب پسران به مقام سوم دست یافت.
در بخش بانوان، دانشجویان دختر توانستند در مسابقات فوتبال گل کوچک به میزبانی دانشگاه تبریز به مقام سوم دست یابند.