تاریخ : سه شنبه 10 دي 1398

کسب دو مدال در مسابقات تکواندو دانشجویان

یک مدال نقره و یک مدال برنز توسط دانشجویان دانشگاه در مسابقات تکوادوی دانشجویان شمالغرب کشور بدست آمد

در مسابقات تکواندوی دانشجویان دانشگاه های منطقه سه(شمالغرب) یک مدال نقره توسط خانم عاطفه کمشکی و یک مدال برنز توسط آقای مهدی غنچه دانشجویان دانشکده هنرهای کاربردی برای دانشگاه کسب گردید.
مسابقات تکواندوی دانشجویان منطقه سه با حضور دانشگاه های شمالغرب کشور در دانشگاه بناب در دوبخش خواهران و برادران و در اواخر آذر ماه سالجاری برگزار شد. در این مسابقات تیم دانشگاه هنر اسلامی تبریز با یک دانشجوی دختر و دو دانشجوی پسر حضور یافته بود که در نهایت خانم عاطفه کمشکی دانشجوی ارشد دانشکده هنرهای کاربردی  مدال نقره و آقای مهدی کریمی غنچه دانشجوی دانشکده هنرهای کاربردی  مدال برنز کسب نمودند. ضمن تبریک به عزیزان و دانشگاهیان از زحمات دانشجویان مربیان و سرپرستان محترم تقدیر و تشکر می نماییم.
مدیریت تربیت بدنی