تاریخ : جمعه 2 تير 1396

1. ورزش صبحگاهی

زمان: دو شنبه و چهارشنبه مورخ 4 و 6 اردیبهشت 96

مکان: پردیس دانشگاه

بمناسبت گرامیداشت هفته سلامت و در راستای افزایش فعالیت جسمانی دانشجویان و اساتید و کارکنان دانشگاه، ورزش صبحگاهی با حضور 100 نفر از دانشگاهیان در محوطه پردیس برگزار گردید. در این برنامه صبحگاهی جهان پهلوان پرویز هادی (قهرمان جهان و پهلوان ایران) نیز حضور یافته و به همراه بقیه حضار به ورزش صبحگاهی پرداختند.

قبل از اجرای ورزش صبحگاهی تست قند خون بصورت رایگان انجام گرفت و پس از اجرای ورزش صبحگاهی شرکت کنندگان بر صبحانه سلامت میهمان اداره تربیت بدنی دانشگاه بودند.

1. اردوی کوهنوردی دانشجویان پسر دانشگاه هنر اسلامی تبریز

قلعه بابک
زمان: جمعه 8 اردیبهشت 96
مکان: قلعه بابک

اولین اردوی کوهنوردی دانشجویان پسر دانشگاه به استعداد 80 نفر از ساعت 7 صبح شروع و پس از طی مسیر 2 ساعته تبریز، کلیبر، دانشجویان در مسیر صعود از سمت جنگل به قلعه حرکت نمودند. با توجه به تعداد زیاد افراد شرکت کننده و لزوم حرکت هماهنگ مدت زمان صعود طولانی گردید. با تمهیدات انجام یافته و به لطف الهی همه دانشجویان به سلامت به قله رسیده و پس از اجرای سرود جمهوری اسلامی و عکس یادگاری از مسیر پله ها به سمت اتوبوس ها حرکت آغاز گردید. این اردو ساعت 20 در مقابل درب دانشگاه به اتمام رسید.

1. ویزیت رایگان و بررسی سلامت دانشجویان پسر

زمان برگزاری:03/02/1396

محل برگزاری: اتاق مشاوره سالن تربیت بدنی

تعداد30 نفر از دانشجویان پسر دانشگاه در اتاق مشاوره و تندرستی ضمن ویزیت رایگان از طرف پزشک دانشگاه جناب آقای دکتر گلفر، مورد بررسی ترکیب بدنی توسط دستگاه Body Compositionقرار گرفتند. تحلیل نتایج دستگاه و ارائه مشاوره تغذیه ای و برنامه تمرینی کاهش و افزایش وزن توسط آقای دکتر فراموشی قرار گرفتند.

1. مچ اندازی

زمان: چهارشنبه مورخ 20 اردیبهشت 96

مکان: سالن ورزشی دانشگاه

مسابقه مچ اندازی از سری مسابقات جشنواره ورزش های همگانی دانشجویان پسر دانشگاه هنر اسلامی تبریز با حضور 38 نفر ورزشکار در 2 رده وزنی 75- و 75+ برگزار گردید. این مسابقات بصورت 2 راند برنده از 3 راند و در بخش راست دست بصورت ایستاده و در جدول 2 حذفی برگزار گردید که پس از اجرایم سابقات نتایج ذیل حاصل شد.

مقام نام و نام خانوادگی رشته / ورودی
دسته 75-
مقام اول کامران حاجی زاده هنر اسلامی 92
مقام دوم مصطفی مرادخانی هنر اسلامی 92
مقام سوم هومن پورعباس طراحی صنعتی 95
دسته 75+
مقام اول روح الله عبدلی کارشناسی ارشد فرش
مقام دوم هیمن کافی چندرسانه ای 94
مقام سوم جواد مرادنژاد فرش 92

در خاتمه آقای روح الله عبدلی به عنوان قهرمان قهرمانان مسابقات دست یافت.

فریزبی
زمان: پنجشنبه مورخ 21 اردیبهشت 96

مکان: محوطه مقابل سلف غذاخوری

اولین مسابقه از سری مسابقات جشنواره ورزش های همگانی دانشجویان پسر دانشگاه با ورزش ساده، مفرح و جذاب فریزبی آغاز گردید. در این مسابقه که با استقبال بسیار خوب دانشجویان مواجه گردید، بیش از 100 نفر از دانشجویان شرکت نمودند. طبق قوانین این مسابقه هر نفر مجاز به پرتاب 5 بشقاب بود که مجموع امتیازات بشقاب ها، نتیجه کلی را رقم می زند. نتایج مسابقات به شرح ذیل می باشد.

نام و نام خانوادگی رشته/ ورودی امتیاز رتبه
هومن پورعباس طراحی صنعتی 95 475 اول
محمد تاژانی هنر اسلامی 93 (شیشه) 400 دوم
محمد امین صباغیان مرمت آقار 94 300 سوم

1. قویترین مردان

زمان: چهارشنبه مورخ 27 اردیبهشت 96
مکان: پردیس دانشگاه

مسابقه قویترین دانشجوی دانشگاه با حضور 12 نفر از دانشجویان در 5 آیتم (کشیدن وسیله نقلیه به متراژ 30 متر، غلتاندن تایر 200 کیلوئی به تعداد 5 غلت، نگه داشتن وزنه 10 کیلوئی با آرنج باز، لیفت 130 کیلوئی، پرتاب تایر به ارتفاع 5 متر) برگزار گردید. این مسابقات که با استقبال بسیار بالای دانشجویان مواجه بود در سطح بسیار بالایی برگزار و به نفرات برتر انتخاب و جوائز نقدی دریافت نمودند.

مقام نام و نام خانوادگی رشته / ورودی امتیاز
مقام اول جواد مرادنژاد فرش / 92 64 امتیاز