تاریخ : شنبه 4 بهمن 1399

کسب رتبه دوم مسابقات تنیس روی میز آنلاین قهرمانی دانشجویان کشور توسط مبین پرویزی دانشجوی چند رسانه ای دانشگاه هنر اسلامی تبریز

مبین پرویزی دانشجوی چند رسانه ای دانشگاه هنر اسلامی تبریز مقام دوم مسابقات تنیس روی میز آنلاین قهرمانی دانشجویان کشور را کسب کرد. این مسابقات با نظارت انجمن تنیس روی میز تربیت بدنی وزارت علوم و با حضور نماینده گان 24 دانشگاه سراسر کشور برگزار گردید.
اولین دوره مسابقات تنیس روی میز قهرمانی دانشجویان دانشگاه های کشور بصورت آنلاین توسط تربیت بدنی وزارت علوم با حضور 24 دانشگاه برگزار گردید در این مسابقات مبین پرویزی دانشجوی رشته چندرسانه ای دانشگاه با درخشش خیره کننده پس از نماینده دانشگاه سمنان رتبه دوم را کسب نمود و نماینده دانشگاه همدان به مقام سوم دست یافت.
این موفقیت را به دانشجوی قهرمان، خانواده ممحترم و جامعه دانشگاهی تبریک گفته و آرزوی موفقیت های روزافزون برای این دانشجوی قهرمان را داریم.