تاریخ : دوشنبه 18 مرداد 1400

اتفاقاتی جالب در المپیک و انصراف ورزشکاران الجزایری و سودانی از رویارویی با حریف رژیم صهیونیستی

اتمام المپیک و انصراف ورزشکارانی از رویایی با حریف رژیم صهیونیستی

انصراف سه ورزشکار از کشورهای الجزایر، سودان و لبنان از مسابقات مهم المپیک و جهانی در روزهای اخیر برای روبرو نشدن با حریفانی از رژیم صهیونیستی
پایان المپیک و کسب رتبه 27 برای تیم ملی ایران با سه طلا دو نقره و دو برنز ضمن تبریک و خدا قوت به کاروان ورزشی کشور عزیزمان اتفاقی بسیار جالب در المپیک و مسابقات جهانی اخیرا رخ داد که به شرح زیر می باشد:
به گزارش ورزش سه و خبرگزاری های ورزشی؛
«فتحی نورین» جودوکار الجزایری در خلال مبارزات المپیک ۲۰۲۰ در حمایت از ملت فلسطین از رویارویی با نماینده ورزشی رژیم صهیونیستی انصراف داد و در مصاحبه با خبرنگاران از تصمیم خود و مربی اش دفاع کرد و آن را برای ملت الجزایر افتخار آمیز توصیف کرد.

وی تأکید کرد: «من خوشحالم از اینکه باعث برافروخته شدن خشم صهیونیست‌ها شده‌ام. این روزها تماس‌های دل گرم کننده بی شماری از جهان اسلام دریافت می‌کنم.»

این ورزشکار الجزایری در پایان بیان کرد: «وقتی متوجه شدم قرعه مسابقه بعدی من به حریفی از رژیم صهیونیستی خورده است شوکه شدم اما با این حال در اتخاذ این تصمیم، تردید نکردم».

جودوکار الجزایری که به دلیل روبه‌رو نشدن با نماینده رژیم صهیونیستی در بازی‌های المپیک توکیو، با محرومیت موقت از سوی فدراسیون جهانی جودو (IJF) مواجه شد، در گفت‌وگوی اختصاصی با شبکه پرس تی وی عنوان کرده بود: نمی‌خواهم دستانم به مسابقه با نماینده رژیمی که افراد بی‌گناه را می‌کشد، آلوده شود.

فتحی نورین در مصاحبه با رابرت کارتر، خبرنگار پرس تی‌وی افزود: باید در مقابل ورزشکاری از رژیم اسرائیل که سرزمین‌های فلسطینی را اشغال کرده، قرار می‌گرفتم. رژیمی که افراد بی‌گناه را می‌کشد و آنها را از خانه‌شان بیرون می‌کند. به همین دلیل نمی‌خواهم دستانم به مسابقه با کسی که نماینده چنین رژیمی آلوده شود.

پس از ایشان محمد عبدالرسول جودوکار سودانی نیز به خاطر عدم رویارویی با حریفی از رژیم صهیونیستی از مسابقات المپیک توکیو کناره‌کیری کرد.

این جودوکار سودانی در مرحله سوم باید به مصاف بوتبول طاهارجودوکار اسرائیلی می‌رفت اما در نهایت به خاطر روبه‌رو نشدن با او، از مسابقه انصراف داد.
  همچنین اخیرا
ورزشکار لبنانی در اقدامی در مخالفت با عادی سازی روابط رژیم های عربی با رژیم صهیونیستی، حاضر به مسابقه با حریفی از رژیم صهیونیستی در مسابقات جهانی بلغارستان نشد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، عبدالله منیاتو در اعلام موضع خود هنگامی که دریافت که باید در برابر حریفی از رژیم صهیونیستی قرار گیرد، درنگ نکرد.

عبدالله منیاتو و مربی آن محمد الغُربی، پس از اینکه فهمیدند طبق قرعه کشی در مسابقات جهانی هنرهای رزمی در بلغارستان باید در برابر حریفی از رژیم صهیونیستی قرار بگیرد، حاضر به مسابقه نشد.

وی ضمن مخالفت با به رسمیت شناختن اسرائیل با هرگونه تلاش برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالفت کرد.

رسانه‌های اسرائیلی پیشتر این اقدام ورزشکاران اسلامی و عربی را از تانک و تسلیحات نظامی هم خطرناک‌تر توصیف کرده بودند.