تاریخ : پنجشنبه 1 مهر 1400

مسابقات دارت آنلاین قهرمانی دانشجویان دانشگاه های کشور برگزار خواهد شد.

مسابقات دارت قهرمانی دانشجویان دانشگاه های کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد از تاریخ 26 لغایت 28 آبان ماه بصورت آنلاین برگزار خواهد شد. دانشجویان علاقمند یه شرکت در این دوره از رقابت ها می توانند حداکثر تا تاریخ 15 مهرماه نسبت به ثبت نام از طریق سامانه ستاو (www.setav.ir) اقدام نمایند. بدیهی است کارشناسان تربیت بدنی همه روزه در ساعات اداری آماده همکاری و مساعدت و راهنمایی جهت ثبت نام می باشند. دانشجویان علاقمند می توانند جهت تمرین، از مرکز تمرینی دارت دانشگاه واقع در مجموعه سالن های ورزشی پردیس استفاده نمایند. شماره تلفن 04135419969 همه روزه از ساعت 8 تا 13 برای راهنمایی شما دانشجویان عزیز پاسخگو می باشد.