تاریخ : چهارشنبه 9 شهريور 1401

دانشجویان دختر دانشگاه هنر اسلامی تبریز با حجاب برتر در پنجمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان سراسر کشور شرکت کردند.

پنجمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه شهرکرد برگزار شد. در این رویداد مهم ورزشی که هر دو سال یک بار به میزبانی یکی از دانشگاه های سراسری کشور برگزار می گردد، بیش از 2500 دانشجو در رشته های هندپولو، آمادگی جسمانی، دوچرخه سواری، هفت سنگ مهارتی، دارت، فریزبی، شطرنج، طنابزنی به رقابت پرداختند.
پنجمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر
دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور
دانشگاه شهرکرد مرداد ماه 1401
زمان: 28 لغایت 31 مرداد ماه 1401
مکان: دانشگاه شهرکرد

پنجمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور با حضور بیش از 2500 دانشجو در رشته های هندپولو، طنابزنی، دوچرخه سواری، آمادگی جسمانی، دارت، شطرنج، فریزبی، هفت سنگ مهارتی برگزار گردید.
دانشگاه هنر اسلامی تبریز در بخش خواهران با 3 تیم دارت، فریزبی و آمادگی جسمانی در این رقابت ها حضور یافت.

- خانم آنیتا قدسی خواه
- خانم نگین میرزاجانی
- خانم آیسان حقیقت دوست
- خانم فائزه شیری
- خانم هانا دارابی
- حسنا یزدانیان
- خانم سمیرا رضائی
با مربیگری و سرپرستی خانم زهرا علی پور در این رقابت ها حضور داشتند.