تاریخ : چهارشنبه 27 مهر 1401

گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش با ورزش صبحگاهی و پیاده روی بانوان کارمند و هیأت علمی

با برگزاری همایش پیاده روی و ورزش صبحگاهی بانوان، برنامه های هفته تربیت بدنی و ورزش در دانشگاه هنر اسلامی تبریز کلید خورد.

کارمندان و اعضای هیأت علمی بانوان در دانشگاه هنر اسلامی تبریز با برگزاری همایش پیاده روی و ورزش صبحگاهی، هفته تربیت بدنی و ورزش را گرامی داشتند.
  ورزش صبحگاهی کارمندان و اعضای هیأت علمی بانوان
گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش

زمان: 26 مهر ماه 1401
مکان: سالن ورزشی دانشگاه

روز سه شنبه 26 مهر ماه مصادف با اولین روز هفته تربیت بدنی و ورزش و در اولین ساعات روز کاری، کارمندان و اعضای هیأت علمی بانوان دانشگاه به همت تربیت بدنی دانشگاه دور هم جمع شده و با انجام پیاده روی و ورزش صبحگاهی، ضمن افزایش نشاط و شادابی خود، این هفته را گرامی داشتند. در ادامه این برنامه ورزشی، به تعدادی از شرکت کننده گان به قید قرعه لباس ورزشی اهداء گردید.