تاریخ : پنجشنبه 28 مهر 1401

همایش پیاده روی و ورزش صبحگاهی ویژه کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه هنر اسلامی تبریز

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه هنر اسلامی تبریز بمناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش همایش پیاده روی برگزار نمود.

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه هنر اسلامی تبریز بمناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش همایش پیاده روی و ورزش صبحگاهی ویژه کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه را در محوطه پردیس دانشگاه برگزار نمود.
 ورزش صبحگاهی کارمندان و اعضای هیأت علمی
گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش

زمان: 28 مهر ماه 1401
مکان: محوطه پردیس دانشگاه

روز پنج شنبه 28 مهر ماه، همزمان با هفته تربیت بدنی و ورزش، کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه به همت تربیت بدنی دانشگاه دور هم جمع شده و با انجام پیاده روی و ورزش صبحگاهی، ضمن افزایش نشاط و شادابی خود، این هفته را گرامی داشتند. حضور ریاست محترم دانشگاه در جمع ورزشکاران و اهدای کاپشن و شلوار ورزشی به تعدادی از شرکت کننده گان و همچنین اجرای نرمش صبحگاهی از دیگر برنامه های این روز بود.