تاریخ : يکشنبه 22 آبان 1401

با حضور گسترده و پرشور و نشاط دانشجویان در سالن ورزشی، کلاس های آموزشی ورزشی برگزار می شود.

تمرینات ورزشی و کلاس های آموزشی در رشته های فوتسال، بدمینتون، تنیس روی میز، تیراندازی باکمان و بدنسازی در سالن ورزشی با حضور مربیان مجرب برگزار می شود.

تمرینات ورزشی با هدف برگزاری دوره های آموزشی و نهایتا انتخاب تیم های منتخب دانشجوئی جهت حضور پرقدرت در مسابقات قهرمانی دانشگاه های منطقه، با حضور دانشجویان و مربیان بصورت برنامه ریزی شده و منظم در حال برگزاری می باشد.
  • رشته تنیس روی میز با مربیگری آقای محمود پور
  • رشته بدمینتون با مربیگری آقای کامرانی
  • رشته فوتسال با مربیگری آقای نژاد آذر
  • رشته تیراندازی باکمان با مربیگری آقای دکتر قبادی
در بخش پسران بصورت برنامه ریزی شده در حال برگزاری می باشد. سالن بدنسازی دانشگاه همه روزه از ساعت 18 تا 20/30 در اختیار دانشجویان بوده و عزیزان می توانند در این محیط بهداشتی و ورزشی برای سلامتی و نشاط خود تلاش نمایند.
برنامه ریزی لازم برای برگزاری تمرینات رشته های والیبال، بسکتبال، رشته های رزمی انجام گرفته و به زودی زمانبندی این رشته ها نیزاعلام خواهد شد.