تاریخ : سه شنبه 20 دي 1401

مسابقات فوتسال کارمندان دانشگاه و ادارات بمناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهید سلیمانی و شهدای مدافع امنیت به میزبانی دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار می شود.

4 تیم از ادارت و 4 تیم از دانشگاه های تبریز در اولین دوره رقابت های فوتسال کارمندان گرامیداشت یاد و خاطره شهید سلیمانی و شهدای مدافع امنیت حضور دارند.

مراسم افتتاحیه مسابقات فوتسال کارمندان دانشگاه و ادارات بمناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهید سلیمانی و شهدای مدافع امنیت به میزبانی دانشگاه هنر اسلامی تبریز با حضور مسئولین دانشگاهی و آقای داود ارغوانی (اولین بازیکن تیم ملی فوتبال ایران از خطه آذربایجان که سابقه حضور در المپیک را نیز دارند) و برخی از مسئولین هیأت فوتبال استان و مدرسین دوره های مربیگری برگزار شد.
مسابقات فوتسال کارمندان دانشگاه و ادارات تبریز
گرامیداشت یاد و خاطره
شهید سلیمانی و شهدای مدافع امنیت
 دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دی ماه 1401
زمان: 13 لغایت 30 دی ماه 1401
مکان؛ سالن ورزشی دانشگاه هنر اسلامی تبریز

اولین دوره مسابقات فوتسال کارمندان دانشگاه و ادارات بمناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهید سلیمانی و شهدای مدافع امنیت به همت تربیت بدنی و با همکاری امور اداری دانشگاه هنر اسلامی تبریز با حضور 8 تیم دانشگاه صنعتی سهند، دانشگاه نبی اکرم (ص) تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، سازمان فنی و حرفه ای، اداره برق تبریز، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و کانون وکلای استان و تیم منتخب کارکنان دانشگاه هنر اسلامی تبریز در 2 گروه 4 تیمی قرعه کشی و شروع شد.
      در آئین افتتاح این مسابقات که با سخنرانی دکتر فراموشی مدیر تربیت بدنی دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمین دکتر شربیانی معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه برگزار شد، مسئولین شهری و استانی و تیم های شرکت کننده نیز حضور داشتند.
     این مراسم با حضور پیشکسوتان فوتبال تبریز از جمله آقای داوود ارغوانی (اولین ملی پوش فوتبال تبریز در رقابت های المپیک)، جناب استاد نظرزاده (با سابقه ترین مربی و تحلیل گر فوتبال تبریز) و همپنین دکتر قادر رحیم زاده و مهندس ارضرومی از مدرسان بنام فدراسیون فوتبال ایران و همچنین دکتر سجاد حسین زاده (مسئول کمیته مربیان و آموزش هیأت فوتبال استان) نیز حضور داشتند.
این مسابقات تا 30 دیماه 1401 ادامه خواهد یافت.